Zwart-wit negatief scans

Ik begon met zwart-wit fotografie, op en met Ilford materialen. Een paar van die negatieven zijn op hoge resolutie ingescand, en daarna verwerkt als in de doka.

Dag uitstapjes

Tijdens dag uitstapjes wordt je meestal in beslag genomen door andere dingen als de fotohobby. Maar soms lukt het toch om naast de herinneringsplaatjes iets te maken wat er een beetje bovenuit steekt.

Impressies

Soms loop je tegen een visuele indruk aan, die je zonder reden wilt vastleggen. Daar zit geen verhaal aan vast, en het is heel persoonlijk of het in de smaak valt.

Vogels

Ons dakterras is een aantrekkelijke pleisterplaats voor een aantal vogels die het tot hun territorium hebben gemaakt. Dat nodigt uit tot het maken van foto’s, hoewel we de laatste tijd maatregelen genomen hebben om de overlast van uitwerpselen tegen te gaan.

Park Meerland

Wij wonen aan de rand van Park Meerland in Eindhoven, een groot landschapspark in Engelse stijl met afwisselende gebieden en veel klein wild. Ideaal voor de dagelijkse wandeling om even bij te komen.

Natuur

Natuur boeit mij altijd. Er is echter niets zo moeilijk als een natuurimpressie goed weergeven in een foto. Die uitdaging is in ieder geval een goed excuus om regelmatig eropuit te trekken!