ReRuBabs e-Coaching is een initiatief om andere mensen te helpen hun doelen in het leven te behalen.

 

Zo nu en dan hebben mensen dat ene beetje inzicht nodig dat hen helpt om een kleine blokkade in hun leven te overwinnen. Daardoor ontdekken ze nieuwe kansen en andere leuke ervaringen. Ik geloof dat iedereen in zich de kracht heeft om deze – wat ik noem – groeistappen te maken. Het is mijn missie om jou te helpen die kracht te vinden. Ik los geen dingen op voor jou. In plaats daarvan help ik je om jouw persoonlijke oplossing te vinden. Ik ga niet voor de grote persoonlijke verandering… Ik geloof in kleine en belonende stappen.

 

In het leven gaat het om de reis, niet om de verwachte bestemmingen.

 

Mijn interesse voor menselijke interactie en persoonlijke ontwikkeling is de leidraad door mijn leven. Die interesse omvat filosofie, psychologie en exacte wetenschappen. Mijn praktische ervaring groeide in 33 jaar bedrijfsleven en voorheen door activiteiten in schoolraden en handbalclubs. Dit millennium heb ik onschatbare steun van Babs, mijn vrouw, die een gediplomeerd sociaal-pedagoge en een geweldige astrologe is.

Het internet is het ultieme middel om mijn doel te bereiken. Laagdrempelige deelname, mobiele toegang, wereldwijde reikwijdte en tekstgerichte interactie waarmee je jouw gedachtegang opbouwt. Het is niet nodig om een romanschrijver of zoiets te zijn … Ik zal vragen om te begrijpen, ik doe suggesties om te onthullen… De dienst varieert van openbaar delen op sociale media, via blog en forum naar meer privé mail, chat en uiteindelijk video interventie.

Om mijn kosten te dekken, gebruik ik advertenties op mijn site. Dit betekent ook dat ik geen controle heb over cookies die door derden worden geplaatst. Privé-diensten zijn beschikbaar tegen een betaalbare prijs (afhankelijk van de benodigde service en inspanning).

Je vindt me op LinkedIn, Facebook, Google, YouTube en Twitter, waar ik bouw aan mijn globale internet aanwezigheid. 

ReRuBabs e-Coaching
Eindhoven, Nederland
KvK registration:
VAT number: